Exposició sobre les fàbriques autogestionades de l’Argentina

Al Centre Cívic de Porta Sóller, del 9 al 31 d’octubre.[@more@]

Des del proppassat 9 d’octubrel, es pot veure a l’Ateneu Popular de Nou Barris "Fabrica okupadas", una exposició audiovisual sobre les Empreses Recuperades pels seus Treballadors (ERT) a l’Argentina després de la crisi de l’any 2001. La mostra és a càrrec del fotògraf Jerónimo Rivero i l’antropòleg Thomas Prola, i reuneix textos i fotografies recollides des de fa més d’un any a deu d’aquestes fàbriques autogestionades. A més, també s’hi projecte el vídeo "Obreros del vapor", realitzat per estudiants de la Facultat de Belles Arts de la ciutat de La Plata.

A l’abril, la mostra ja va visitar l’Ateneu Popular de Nou Barris.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.