Recollida de signatures per l’ambulatori de les Casernes

Les AVV de Sant Andreu Nord-Tramuntana i Sant Andreu de Palomar han iniciat una recollida de signatures per tal de reclamar a l’Ajuntament que l’ambulatori previst a les Casernes es construeixi de forma immediata i que la gestió sigui pública en la seva totalitat.
[@more@]

Aquestes demandes, recolzades per la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), també varen ser enviades a la Conselleria de Sanitat, en mans de Marina Geli. D’altra banda, l’AVV de Tramuntana fa temps que realitza diferents actes reivindicatius al respecte, igual que la recent creada Assemblea Social de Sant Andreu.

Podeu trobar els fulls per recollir signatures en format .pdf aquí, i els cartells, aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.