L’Albert ha estat absolt

El fiscal ha retirat l'acusació contra el fotoperiodista davant la falta de proves.[@more@]

Ahir dijous 12, a les 11h del matí es va celebrar el judici a l'Albert, fotògraf col·laborador de diversos mitjans, entre ells de Barrisants.org.

La lluita per la llibertat d'expressió i d'informació ha estat i és encara per desgràcia una reivindicació legítima i necessària cap a una societat plenament democràtica i justa, i entenem que és completament inacceptable el cas que avui s'ha jutjat contra un fotoperiodista que l'únic delicte que ha comès és comprometre's amb els moviments socials de base. Des de la redacció de Barrisants, volem comunicar la nostra alegria pel resultat del judici al nostre company encausat.

Feu clic a llegir-ne més per recordar els detalls que han portat a l'Albert a judici aquest matí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.