Més activitats d’en Pinxo al Nepal

Ara, el Diable-Pallasso andreuenc farà trekking per l'Himàlaia.[@more@]

Segons ha publicat Vilaweb Sant Andreu, en Pinxo, Pallasso solidari dels Diables de Sant Andreu, ha fet 18 animacions per diversos punts del Nepal. Ara, junt amb 3 diables més, es disposa a fer trekking per l'Himàlaia.

L'aventura d'en Pinxo va començar el 18 de febrer, en un espectacle especial del Forat dels Somnis titulat 'Un nas per al Nepal'. Allà, en Pinxo va recollir fins a 250 nassos de pallasso que ha anat repartint pel país asiàtic, en les diverses animacions que hi ha realitzat. El viatge va començar el dimarts 13 de març, i a mitjans del mes de maig ja tornarà a ser al seu poble.

Podeu llegir la notícia sencera i trobar enllaços a les cròniques aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.