Assemblea andreuenca contra l’especulació i per un habitatge digne

Primers cartells d'aquest nou espai de lluita al nostre poble.[@more@]

Recentment s'ha creat a Sant Andreu l'Assemblea andreuenca contra l'especulació i per un habitatge dinge. Dijous passat ja se'ls va poder veure repartint octavetes secundant la convocatòria de manifestació del dissabte 24, que aplegà unes 15.000 persones.

Ara, han aparegut pels carrers del nostre poble els primers cartells de denúncia, de diferents temàtiques referides a l'especulació. Tots tenen, però, un text comú, que copiem a continuació. Més avall podreu veure els 4 models de cartells que han editat fins ara.

L'assemblea andreuenca contra l'especulació i per l'habitatge digne vol denunciar el desorbitant preu dels habitatges, la impossibilitat d'accedir-ne a un de digne, l'especulació que provoca aquesta situació i assenyalar-ne els seus responsables i culpables.

Contacte: habitatge.stap@gmail.com

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.