Retirada de simbologia feixista

Ahir a la tarda La Trinxera va retirar una trentena de les antigues plaques del Ministerio de la Vivienda de Franco que encara presidien alguns edificis.[@more@]

Comunicat de l'Asseblea de Joves:

Ahir a la tarda des de La Trinxera, Assemblea de Joves de La Sagrera i Sant Andreu (CAJEI) es va dur a terme la retirda d'una trentena de les antigues plaques del Ministerio de la Vivienda de Franco que encara presidien algunes de les cases dels nostres carrers.

La retirada de les plaques es va dur a terme per l'avinguda Meridiana, el carrer Josep Estivill, el de Felip II, Neopatria, Malats i Gran de Sant Andreu; agafant així dues zones força amplies tant de La Sagrera com de Sant Andreu.
Alhora que es retiraven aquestes plaques es deixava a la vista de tota la comunitat de veïns i veïnes un escrit on s'explicava el perquè dels fets i també es repartia una octaveta amb la mateixa informació per a la gent que passava pel carrer.

Per acabar, voldriem agraïr a tota la gent que ens va animar ahir a la tarda el suport mostrat.

Acabant amb les xacres del passat,
construirem un futur lliure!

+info: http://latrinxeraaj.blogspot.com/ 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.